Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på ceviche med lime, koriander og chili
Foto: Line Thit Klein Ceviche med lime, koriander og chili

Opskrift på ceviche med lime, koriander og chili

Ceviche med lime, koriander og chili

Frisk, let og delikat, men selvfølgelig forudsat at der bruges den friskeste fisk, som kan opdrives.

15 minutter
Print
4

300 g hvid, super frisk fisk, skåret i mellemstore tern,
1 rød chili, finthakket
1 dl grofthakket koriander
1 rødløg skåret i tynde både
2 lime, saften heraf
½ grapefrugt, saften heraf
havsalt og friskkværnet peber
Tilbehør:
Avocado dryppet med lime og drysset med havsalt
frisk brød.

Sådan laver du ceviche:

Bland fisk, chili, koriander, rødløg, limesaft og grapefrugtsaft og smag til med havsalt og peber. Lad cevichen stå og trække et par minutter, imens avocadoen skæres i tern og dryppes med limesaft. Servér cevichen med det samme sammen med avocadoternene og et godt stykke brød til.


Prøv også majsfritter med mango-bønne-salsa

TIP

Husk at fisken skal være helt frisk. Spørg evt. din fiskehandler til råds.
Se, hvad vi ellers skriver om: Ceviche, Sund mad, Slankemad, Fisk, Mexicansk mad, Kalorielet og Forret