
Ceviche med lime, koriander og chili
Frisk, let og delikat, men selvfølgelig forudsat at der bruges den friskeste fisk, som kan opdrives.
Ingredienser
300 g hvid, super frisk fisk, skåret i mellemstore tern,
1 rød chili, finthakket
1 dl grofthakket koriander
1 rødløg skåret i tynde både
2 lime, saften heraf
½ grapefrugt, saften heraf
havsalt og friskkværnet peber
Tilbehør:
Avocado dryppet med lime og drysset med havsalt
frisk brød.
Sådan laver du ceviche:
Bland fisk, chili, koriander, rødløg, limesaft og grapefrugtsaft og smag til med havsalt og peber. Lad cevichen stå og trække et par minutter, imens avocadoen skæres i tern og dryppes med limesaft. Servér cevichen med det samme sammen med avocadoternene og et godt stykke brød til.
Prøv også majsfritter med mango-bønne-salsa
TIP
Husk at fisken skal være helt frisk. Spørg evt. din fiskehandler til råds.