-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Ceviche med lime, koriander og chili
Frisk, let og delikat, men selvfølgelig forudsat at der bruges den friskeste fisk, som kan opdrives.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 300 g hvid, super frisk fisk, skåret i mellemstore tern,
- 1 rød chili, finthakket
- 1 dl grofthakket koriander
- 1 rødløg skåret i tynde både
- 2 lime, saften heraf
- ½ grapefrugt, saften heraf
- havsalt og friskkværnet peber
- Tilbehør:
- Avocado dryppet med lime og drysset med havsalt
- frisk brød.
Sådan laver du ceviche:
- Bland fisk, chili, koriander, rødløg, limesaft og grapefrugtsaft og smag til med havsalt og peber. Lad cevichen stå og trække et par minutter, imens avocadoen skæres i tern og dryppes med limesaft. Servér cevichen med det samme sammen med avocadoternene og et godt stykke brød til.
- Prøv også majsfritter med mango-bønne-salsa