Opskrift på ceviche med lime, koriander og chili
SPONSORERET indhold

Ceviche med lime, koriander og chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frisk, let og delikat, men selvfølgelig forudsat at der bruges den friskeste fisk, som kan opdrives.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
28. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

300 g hvid, super frisk fisk, skåret i mellemstore tern,
1 rød chili, finthakket
1 dl grofthakket koriander
1 rødløg skåret i tynde både
2 lime, saften heraf
½ grapefrugt, saften heraf
havsalt og friskkværnet peber
Tilbehør:
Avocado dryppet med lime og drysset med havsalt
frisk brød.

Sådan laver du ceviche:

Bland fisk, chili, koriander, rødløg, limesaft og grapefrugtsaft og smag til med havsalt og peber. Lad cevichen stå og trække et par minutter, imens avocadoen skæres i tern og dryppes med limesaft. Servér cevichen med det samme sammen med avocadoternene og et godt stykke brød til.


Prøv også majsfritter med mango-bønne-salsa