Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på laksedeller med citron og peberrodsremoulade
Foto: Line Thit Klein Laksedeller med citron, peberrodsremoulade og smørristet brød

Opskrift på laksedeller med citron og peberrodsremoulade

Laksedeller med citron, peberrodsremoulade og smørristet brød

30 minutter
Print
4

 

400 g fiskefars – rørt, grofhakket
225 g fersk laksefilet
½ bdt purløg
½ citron, revet skal af
olie til stegning
Rugbrød + smør
4 spsk Picalilly (findelt pickles, købes i glas)
3 spsk mayonnaise
2 spsk høvlet peberrod

Sådan laver du laksedeller.

1. Varm ovnen op til 200 gr. Skær skindet af laksen, og skær fisken i små tern. Rør ternene i fiskefarsen sammen med klippet purløg og citronskal.

2. Steg fiskedellerne på 3 sider i olie, ca. 4 minutter pr. side ved moderat varme.

3. Smør rugbrød på den ene side med smør, og rist det sprødt i ovnen i 7-10 minutter.

4. Rør Picalilly sammen med mayonnaise og peberrod, og servér det sammen med fiskedellerne og det ristede rugbrød.

Tip:
Lav dobbeltportion af de lækre laksedeller, og frys den ene halvdel til en anden dag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Fiskefilet, Fiskefrikadeller, Frikadeller, Fisk, Dansk mad, Hovedret og Frokost