
SPONSORERET indhold
Laksedeller med citron, peberrodsremoulade og smørristet brød
4 |
Total: 30 min
Ingredienser
400 g fiskefars – rørt, grofhakket
225 g fersk laksefilet
½ bdt purløg
½ citron, revet skal af
olie til stegning
Rugbrød + smør
4 spsk Picalilly (findelt pickles, købes i glas)
3 spsk mayonnaise
2 spsk høvlet peberrod
Sådan laver du laksedeller.
1. Varm ovnen op til 200 gr. Skær skindet af laksen, og skær fisken i små tern. Rør ternene i fiskefarsen sammen med klippet purløg og citronskal.
2. Steg fiskedellerne på 3 sider i olie, ca. 4 minutter pr. side ved moderat varme.
3. Smør rugbrød på den ene side med smør, og rist det sprødt i ovnen i 7-10 minutter.
4. Rør Picalilly sammen med mayonnaise og peberrod, og servér det sammen med fiskedellerne og det ristede rugbrød.
Tip:
Lav dobbeltportion af de lækre laksedeller, og frys den ene halvdel til en anden dag.