Opskrift på laksedeller med citron og peberrodsremoulade

Foto: Line Thit Klein Laksedeller med citron, peberrodsremoulade og smørristet brød

Opskrift på laksedeller med citron og peberrodsremoulade

Laksedeller med citron, peberrodsremoulade og smørristet brød

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 4 Person(er)
Ingredienser

 

400 g fiskefars – rørt, grofhakket
225 g fersk laksefilet
½ bdt purløg
½ citron, revet skal af
olie til stegning
Rugbrød + smør
4 spsk Picalilly (findelt pickles, købes i glas)
3 spsk mayonnaise
2 spsk høvlet peberrod

Sådan laver du laksedeller.

1. Varm ovnen op til 200 gr. Skær skindet af laksen, og skær fisken i små tern. Rør ternene i fiskefarsen sammen med klippet purløg og citronskal.

2. Steg fiskedellerne på 3 sider i olie, ca. 4 minutter pr. side ved moderat varme.

3. Smør rugbrød på den ene side med smør, og rist det sprødt i ovnen i 7-10 minutter.

4. Rør Picalilly sammen med mayonnaise og peberrod, og servér det sammen med fiskedellerne og det ristede rugbrød.

Tip:
Lav dobbeltportion af de lækre laksedeller, og frys den ene halvdel til en anden dag.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Fiskefrikadeller, Frikadeller, Fisk, Dansk mad, Hovedret og Frokost