-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Lakserillette
Lakserilletten kan serveres på mange måder til påskefrokosten...
4 personer
Ingredienser
- Lakserillette
- 200 g rå laksefilet
- 100 g røget laks
- 1 dl mayonnaise
- 30 g blødt smør
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. skalotteløg
- 1 tsk. dijonsennep
- 2 spsk. klippet purløg
- salt og peber
- Pynt:
- persille el. dild
- Kog den rå laksefilet ca. 3-4 min. i lidt letsaltet vand.Tag den op af vandet, og afkøl den. Skær den røgedelaks i små tern.
- Rør mayonnaise og blødt smør sammen. Tilsæt citronsaft,finthakket skalotteløg, dijonsennep og purløg.Vend lakseblandingen heri. Smag til med salt og peber.
- Kom lakserilletten i halve udhulede citroner eller enskål, og pynt med persille.