-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Dejlig airfry-ret: Indbagt laks med bagte tomater
80'er-klassiker fra bogen 'Airfryer-Kogebogen' af Peter Friehling. Saftig laks i sprød butterdej - her med modspil fra syrlige tomater.
Total:47 minutter
Ingredienser
- 20 grønne asparges
- 50 g smør
- 3 fed hvidløg
- 4 plader butterdej
- 4 laksesteaks á 150 g
- 1 æg
- 400 g små tomater
- 2 fed hvidløg
- 1/2 chili
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 1 spsk. olivenolie
INDBAGT LAKS
- Fjern den træede ende af aspargeserne, og læg dem i ét lag på en rist. Skær Smørret i tynde skiver, og læg det ovenpå.
- Pres hvidløgsfeddene ud over smørret, og tilbered det hele i 3 minutter ved 200 grader.
- Rul de 4 stykker butterdej d, til de har en tykkelse på 2-3 mm. Læg 5 asparges på hvert stykke, og læg et stykke laks ovenpå. Fold butterdejen rundt om laksen, og lav samlingerne oven på laksen. Luk samlingerne med lidt pisket æg. Pensl på begge sider med ægget. På siden uden samlinger skæres 3-4 snit med en skarp kniv helt ned til aspargeserne. Tilbered i 14 minutter ved 200 grader, til butterdejen er gylden.
- Halvér tomaterne, pres hvidløgsfeddene, og skær chilien i tynde skiver. Bland det hele med salt, sukker og olivenolie i et ovnfast fad, og tilbered i 30 minutter ved 160 grader.
- Opskriften er fra Peter Friehlings bog 'Airfryer-kogebogen', der er udgivet hos forlaget Turbine: