-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Sådan laver du laks med ærtepure og karryurter
Ingredienser
- 600-700 g laks
- 300 g ærter
- 1 dl vand
- salt og peber
- 1-2 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- ½ broccoli
- 3 gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- 1 tsk karry
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1-2 spsk citronsaft
- lidt dild og snittet purløg
- Tilbehør:
- evt. kartofler eller brød
Sådan laver du laks med ærtepure og karryurter
- Skær fisken ud i 4 portionsstykker, læg dem på en tallerken, og krydr med salt og peber.
- Kom ærter og vand i en gryde, og giv det et opkog. Blend ærter og ca. ½ dl vand til pure. Tilsæt salt, peber, olivenolie og citronsaft. Skær broccoli i små buketter, og skræl og snit gulerødderne. Snit forårsløg i mindre stykker. Steg broccoli, gulerødder og forårsløg 3-4 min, og krydr med karry, hvidløg, salt og peber. Steg fortsat et øjeblik. Krydr med citronsaft og dild og purløg.
- Anret stegt laks med en skefuld ærtepure og karrystegte urter, og drys med lidt plukket dild til sidst.