-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Sushi med laks, avocado og flødeost
Små, lækre bidder med sunde fedtstoffer fra avocado og laks. Protein og sundt fedt giver god mæthed.
24 stykker sushi
Total:1 time
Ingredienser
- 4 ruller – 24 styk
- 8 store icebergblade
- 8 romainesalatblade
- 1 avocado
- 200 g sushi-laks
- 100 g Philadelphia light
- 1 tsk wasabipasta
- friskrevet gurkemeje
- Tilbehør:
- soja, f.eks. tamari
- edamamebønner (kogt 2 min i vand)
Sådan laver du sushi med avocado og laks
- 1/ Pil forsigtigt icebergbladene og romainesalatbladene af salathovederne. Læg dem sammen, to af hver oven på hinanden, så du får 4 bunker med salat.
- 2/ Skær avocadoen i tynde skiver, og laksen i 1 cm tykke strimler. Læg stykker af avocado på salatbladet og laksen ovenpå. Smør ost og et meget tyndt lag wasabipasta over laksen. Riv frisk gurkemeje over.
- 3/ Rul salaten rundt om fyldet, og luk rullen. Brug evt. en sushimåtte rullet i folie. Rul rullen ind i husholdningsfilm, og læg den på køl.
- 4/ Skær rullerne i seks skiver lige før servering.
- [30 kcal pr. styk]