Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

hjemmelavet sushi med laks
Foto: Maria Nørregaard Sushi med laks, avocado og flødeost

Sushi med laks, avocado og flødeost

Sushi med laks, avocado og flødeost

Små, lækre bidder med sunde fedtstoffer fra avocado og laks. Protein og sundt fedt giver god mæthed.

en time
Print
24 stykker sushi

4 ruller – 24 styk
8 store icebergblade
8 romainesalatblade
1 avocado
200 g sushi-laks
100 g Philadelphia light
1 tsk wasabipasta
friskrevet gurkemeje

Tilbehør:
soja, f.eks. tamari
edamamebønner (kogt 2 min i vand)

Sådan laver du sushi med avocado og laks

1/ Pil forsigtigt icebergbladene og romainesalatbladene af salathovederne. Læg dem sammen, to af hver oven på hinanden, så du får 4 bunker med salat.

2/ Skær avocadoen i tynde skiver, og laksen i 1 cm tykke strimler. Læg stykker af avocado på salatbladet og laksen ovenpå. Smør ost og et meget tyndt lag wasabipasta over laksen. Riv frisk gurkemeje over.

3/ Rul salaten rundt om fyldet, og luk rullen. Brug evt. en sushimåtte rullet i folie. Rul rullen ind i husholdningsfilm, og læg den på køl.

4/ Skær rullerne i seks skiver lige før servering.

[30 kcal pr. styk]

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Fisk, Japansk mad, Forret, Frokost og Hovedret