hjemmelavet sushi med laks
SPONSORERET indhold

Sushi med laks, avocado og flødeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Små, lækre bidder med sunde fedtstoffer fra avocado og laks. Protein og sundt fedt giver god mæthed.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
07. mar. 2017 | Mad | ALT for damerne
24 stykker sushi | Total: en time

Ingredienser

4 ruller – 24 styk
8 store icebergblade
8 romainesalatblade
1 avocado
200 g sushi-laks
100 g Philadelphia light
1 tsk wasabipasta
friskrevet gurkemeje

Tilbehør:
soja, f.eks. tamari
edamamebønner (kogt 2 min i vand)

Sådan laver du sushi med avocado og laks

1/ Pil forsigtigt icebergbladene og romainesalatbladene af salathovederne. Læg dem sammen, to af hver oven på hinanden, så du får 4 bunker med salat.

2/ Skær avocadoen i tynde skiver, og laksen i 1 cm tykke strimler. Læg stykker af avocado på salatbladet og laksen ovenpå. Smør ost og et meget tyndt lag wasabipasta over laksen. Riv frisk gurkemeje over.

3/ Rul salaten rundt om fyldet, og luk rullen. Brug evt. en sushimåtte rullet i folie. Rul rullen ind i husholdningsfilm, og læg den på køl.

4/ Skær rullerne i seks skiver lige før servering.

[30 kcal pr. styk]