
Sushi med laks, avocado og flødeost
Små, lækre bidder med sunde fedtstoffer fra avocado og laks. Protein og sundt fedt giver god mæthed.
Ingredienser
4 ruller – 24 styk
8 store icebergblade
8 romainesalatblade
1 avocado
200 g sushi-laks
100 g Philadelphia light
1 tsk wasabipasta
friskrevet gurkemeje
Tilbehør:
soja, f.eks. tamari
edamamebønner (kogt 2 min i vand)
Sådan laver du sushi med avocado og laks
1/ Pil forsigtigt icebergbladene og romainesalatbladene af salathovederne. Læg dem sammen, to af hver oven på hinanden, så du får 4 bunker med salat.
2/ Skær avocadoen i tynde skiver, og laksen i 1 cm tykke strimler. Læg stykker af avocado på salatbladet og laksen ovenpå. Smør ost og et meget tyndt lag wasabipasta over laksen. Riv frisk gurkemeje over.
3/ Rul salaten rundt om fyldet, og luk rullen. Brug evt. en sushimåtte rullet i folie. Rul rullen ind i husholdningsfilm, og læg den på køl.
4/ Skær rullerne i seks skiver lige før servering.
[30 kcal pr. styk]