Wrap med laks
SPONSORERET indhold

Wrap med laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Noritangplader kan være lidt svære at folde, men de smager SÅ skønt, at en enkelt wrap aldrig er nok.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
02. feb. 2015 | Mad | ALT for damerne

Ingredienser

4 wraps:
2 gulerødder
½ icebergsalat
4 nori-tangplader
4-8 skiver røget, økologisk laks
lidt limesaft
en håndfuld spirer

Dressing:
½ dl tamari eller soja
¼ dl limesaft
1-2 tsk flydende honning
2 tsk chiliflager
4 spsk sesamfrø

Sådan laver du wrap med laks:

Dressing:
Rør tamari med lime, honning og chiliflager. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande. De skal have cirka 1 minut. Lad dem køle af.

Skræl gulerødderne, og lav tynde strimler af dem med et juliennejern, en tyndskræller eller en spirilizer. 

Del salaten i blade.

Anret noripladerne med salat, gulerod, laks, spirer (her lucerne- og rødbedespirer), lime og sesamfrø, rul og server med dressingen.

PRØV OGSÅ: Avocadomad med rødbede