
SPONSORERET indhold
Wrap med laks
Noritangplader kan være lidt svære at folde, men de smager SÅ skønt, at en enkelt wrap aldrig er nok.
Ingredienser
4 wraps:
2 gulerødder
½ icebergsalat
4 nori-tangplader
4-8 skiver røget, økologisk laks
lidt limesaft
en håndfuld spirer
Dressing:
½ dl tamari eller soja
¼ dl limesaft
1-2 tsk flydende honning
2 tsk chiliflager
4 spsk sesamfrø
Sådan laver du wrap med laks:
Dressing:
Rør tamari med lime, honning og chiliflager. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande. De skal have cirka 1 minut. Lad dem køle af.
Skræl gulerødderne, og lav tynde strimler af dem med et juliennejern, en tyndskræller eller en spirilizer.
Del salaten i blade.
Anret noripladerne med salat, gulerod, laks, spirer (her lucerne- og rødbedespirer), lime og sesamfrø, rul og server med dressingen.
PRØV OGSÅ: Avocadomad med rødbede