
Foto: Wrap med laks
Wrap med laks
Wrap med laks
Noritangplader kan være lidt svære at folde, men de smager SÅ skønt, at en enkelt wrap aldrig er nok.
Af Louisa Lorang
Ingredienser
4 wraps:
2 gulerødder
½ icebergsalat
4 nori-tangplader
4-8 skiver røget, økologisk laks
lidt limesaft
en håndfuld spirer
Dressing:
½ dl tamari eller soja
¼ dl limesaft
1-2 tsk flydende honning
2 tsk chiliflager
4 spsk sesamfrø
Sådan laver du wrap med laks:
Dressing:
Rør tamari med lime, honning og chiliflager. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande. De skal have cirka 1 minut. Lad dem køle af.
Skræl gulerødderne, og lav tynde strimler af dem med et juliennejern, en tyndskræller eller en spirilizer.
Del salaten i blade.
Anret noripladerne med salat, gulerod, laks, spirer (her lucerne- og rødbedespirer), lime og sesamfrø, rul og server med dressingen.
PRØV OGSÅ: Avocadomad med rødbede
Se, hvad vi ellers skriver om: Laks og Nytårsforret
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: