Avocadomad med rødbede
SPONSORERET indhold

Avocadomad med rødbede

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Superenkel og mættende mad, som kan nydes til både morgenmad, mellemmåltid og dessert.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
27. mar. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
2 avocadomadder | Total: 10 min

Ingredienser

2 avocadomadder:
1 aflang rødbede
lidt citronsaft
2 avocadoer
200 g hytteost
salt og peber
2-3 forårsløg, hakkede

Sådan laver du avocado-madder:

1. Skræl rødbeden, og skær den i aflange skiver på ca. ½ cm. Vend dem med lidt citronsaft.

SE MERE: Dette lille trick kan hjælpe dig til at vælge den perfekte avocado

2. Anret rødbedeskiverne med skiver af avocado, dryp med lidt mere citron, top med hytteost, salt, peber og forårsløg, og server straks med kniv og gaffel.

PRØV OGSÅ: Cashew-kakao