Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Cashew-kakao
Foto: Anders Schønnemann Cashew-kakao

Cashew-kakao

Cashew-kakao

Supernem og mættende kakaobombe. God når jeg er lækkersulten, og det skal gå stærkt.

printer Print

3-4 glas
½ dl cashewnødder
2-3 bløde dadler
2 spsk kakao
1 tsk maltpulver
1 tsk vaniljepulver
½ avocado
4-5 dl iskoldt vand

Sådan laver du cashew-kakao:

Blend hele balladen i en blender. Kom måske 3-4 dl vand i til at starte med, så du bedre kan justere tykkelsen. Jeg blender i cirka 1 minut.

Nyd den med eller uden isterninger.

PRØV OGSÅ: Frugtsalat med skyr og spød boghvede

TIP

Kakaoen kan laves et par timer før brug og opbevares i køleskab.