-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Cashew-kakao
Supernem og mættende kakaobombe. God når jeg er lækkersulten, og det skal gå stærkt.
Ingredienser
- 3-4 glas
- ½ dl cashewnødder
- 2-3 bløde dadler
- 2 spsk kakao
- 1 tsk maltpulver
- 1 tsk vaniljepulver
- ½ avocado
- 4-5 dl iskoldt vand
Sådan laver du cashew-kakao:
- Blend hele balladen i en blender. Kom måske 3-4 dl vand i til at starte med, så du bedre kan justere tykkelsen. Jeg blender i cirka 1 minut.
- Nyd den med eller uden isterninger.
PRØV OGSÅ: Frugtsalat med skyr og spød boghvede