Frugtsalat med skyr og sprød boghvede
SPONSORERET indhold

Frugtsalat med skyr og sprød boghvede

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Superenkel og mættende frugtsalat, somkan nydesbåde til morgenmad, mellemmåltid og dessert.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
02. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
3-4

Ingredienser

Boghvedemysli:
1½ dl boghvede
2 spsk olivenolie
3 spsk honning
1 nip salt
2 spsk kakaonips (eller
hakket mørk chokolade)

Skyr:
1 moden banan
1 tsk vaniljepulver
300 g skyr

Frugt:
1 mango
2 pærer
½ ananas
1 granatæble eller to håndfulde granatæblekerner

Sådan gør du:

Boghvedemysli:
Rist boghveden i lidt olivenolie på en varm pande. Den skal riste i cirka fem minutter, eller til den er ved at være sprød. Kom honning ved og rist videre i cirka 1 minut, rør hele tiden, så det ikke brænder på. Smag til med et nip salt. Hæld boghveden på et stykke bagepapir, og lad den køle helt. Vend den med kakaonips.

Skyr:
Blend banan og vanilje i en foodprocessor. Kom skyr i, og blend kort. Pas på, du ikke blender for længe, så ødelægger du den gode konsistens.

Frugt:
Skær frugten i mundrette stykker, befri granatæblet for kerner – medmindre du har været så heldig at komme forbi et supermarked, der sælger klar-til-brug-granatæblekerner – og anret frugt med skyr og sprød boghvede. Server straks.