-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Lakse-temaki
Denne ret er med en lille mængde brune ris, som påvirker dit blodsukker langsommere, end hvis du bruger hvide ris.
Ingredienser
- 8 styk
- 50 g brune ris
- 2 avocadoer
- 85 g asparges
- 3 forårsløg
- 200 g sushi-laks
- 50 g fiskerogn, f.eks. stenbiderrogn, på glas
- 4 tangplader
- tilbehør:
- soja, f.eks. tamari
Sådan gør du
- 1/ Hæld risene i en si, og skyl dem grundigt med koldt vand. Hæld dem i en gryde med 4 dl vand, kog dem op, læg låg på, skru ned for varmen, og lad risene simre i 20 min, til de er kogt færdige. Lad risene køle af.
- 2/ Mos avocadoerne, og bland dem med risen.
- 3/ Hæld kogende vand over de rensede asparges og forårsløg. Skyl dem under koldt vand, og halvér forårsløgene på langs.
- 4/ Del tangpladen i to. Læg ris, asparges, forårsløg og rå laks på den ene halvdel af tangpladen, og rul den sammen som et kræmmerhus. Lav de resterende på sammen måde, og servér.
- [120 kcal pr. styk]
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Gastro.dk: 6 lyksaligheder fra Læsø