-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Tatar af fersk og røget laks med æble og peberrodscreme
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 150 g laksefilet
- 75 g røget laks
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk citronsaft
- 1 spiseæble (meget små tern)
- 1-2 spsk fintsnittet purløg
- salt og peber
- 2 spsk cremefraiche
- 1 tsk revet peberrod
- Tilbehør:
- rucola
- ristet rugbrød
- Hak de to slags laksgroft med en skarp knivog vend dem sammenmed sennep, citronsaft,æble, purløg, salt ogpeber.
- Anret tataren påto tallerkener – brug evt.en lille metalring til atforme den med.
- Smagcremefraichen til medpeberrod, salt og peberog fordel det ovenpå.
- Server med skyllederucolablade og ristetrugbrød.