-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Pizza med røget laks
Her er en festlig pizza, der kan bruges til alle døgnets måltider. Pizzabunden bages med tomatsovs, og derefter lægges lækre skiver laks på toppen. Pizzaen er lidt atypisk og uden ost.
(2 pizzaer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Hævetid: 1 time
- Bagetid: 15-20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Pizzadej:
- 15 g gær
- 2½ dl vand (lunkent)
- 1 tsk groft salt
- 1 spsk olivenolie
- ca. 450 g hvedemel
- Fyld:
- 2 dl tyk tomatsovs
- 1 dl cremefraiche (18%)
- 1 tsk eddikesyltede
- røde peberkorn (hakkede, fås i velassorterede supermarkeder)
- 4 skiver fersk røget laks (eller hellefisk)
- Drys:
- dild
- Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie.Kom mel i lidt ad gangenog ælt dejen godt.Lad den hæve 1 time.
- Rul den ud til 2 pizzaerog læg dem på bagepapirpå en bageplade.
- Smør tomatsovs på pizzabundeneog bag ved250 grader i 15-20 min.,til pizzaerne er gennembagte.
- Rør cremefraichemed peberkorn.Anret lakseskivernemed cremefraicheblandingenpå pizzaerne ogdrys med dild.