-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Fiskedeller med laks, quinoa og krydderurter
Disse fiskefrikadeller hitter både på smag og sundhed!
25
Ingredienser
- 75 g hvid quinoa, kogt efter anvisningen
- 200 g hvid fisk, f.eks. torsk, lange eller kuller
- 300 g laks
- 1 mellemstort løg, meget finthakket
- 1 dl mælk
- 1 stort æg
- 1 lille håndfuld hakket estragon
- 1 lille håndfuld hakket purløg
- 1 usprøjtet citron, skallen heraf
- 1 tsk salt
- ½ tsk hvid eller sort peber
- ca. 3-4 spsk neutral olie til stegning
- Tilbehør:
- 2 spsk skyr
- 2 spsk picklesblanding, gerne fra Cervera
- 1 spsk mayonnaise
- godt rugbrød
Sådan gør du
- Kog quinoaen efter anvisningen på pakken, og lad den køle ned i en skål. Hak fisken fint, og bland med alle de øvrige ingredienser. Lad fiskefarsen trække 30 minutter på køl, så holder fiskefrikadellerne formen bedre, når de steges.
- Varm en pande op med 2 spsk olie og form frikadellerne med en ske, som jævnligt dyppes i et glas med lunkent vand. Steg dem ca. 4 min på hver side ved middel varme. Skift gerne olien efter første stegning.
- Rør skyren med pickles og mayonnaise, krydr med salt og peber. Servér dellerne varme med den lette mayonnaise, et godt stykke groft rugbrød og evt. en enkel grøn salat til.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Weekendmad: Grillet fiskespyd og pærekage