-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Fettucine med cremet laks- og estragonsauce
Et hit fra 80'erne, som får et ekstra løft med estragon og friskost. Supernemt og superlækkert!
4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 150 g Philadelphia friskost
- 1 dl vand
- 1 dl fløde
- 1 bundt estragon
- 150 g røget laks, skåret i brede strimler
- friskkværnet peber
- 250-300 g fettucine
Sådan gør du:
- Bring en gryde vand i kog med 1 tsk salt, og kom pastaen i, når vandet spilkoger.
- Imens pastaen koger færdig (8-9 minutter), varmes forsigtigt smøreost, vand og fløde op på en pande.
- Fjern estragonbladene fra stilkene, og tilsæt dem sammen med laksen til ostesaucen. Kog op et øjeblik, og vend med det samme med den friskkogte fettuccine.
- Server straks med masser af friskkværnet peber henover.