-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Salat med varmrøget laks, dild og spidskål
En rigtig forårsbebuder med radiser, der giver laksen et velfortjent strækt modspil.
4
Ingredienser
- 1 bundt radiser
- ¼-½ spidskål
- 4 spsk græsk yoghurt
- 1 tsk dijonsennep
- lidt salt og citronsaft
- 1 spsk dild, finthakket
- 1 knsp cayennepeber
- 400 g varmrøget laks, f.eks.med sort peber
- plukket dild til drys på salaten
- Tilbehør: brød
Sådan laver du varmrøget laks
- Skær top og bund af radiserne og skær dem i halve eller kvarte stykker. Snit spidskålen i tynde strimler.
- Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep, salt, citronsaft, dild og lidt cayennepeber. Vend spidskålen sammen med dressingen. Smag på det og krydr evt. med ekstra salt og peber.
- Anret spidskålen på et fad og kom stykker af varmrøget laks ovenpå kålen. Drys dild og radiser over som pynt.