Opskrift på kyllingesalat med avocado og sennepsalat
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat med avocado og sennepsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En salat, der både smager og har sundheden i orden.

Af: Carsten Kyster Foto: Line Thit Klein
18. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 40 min

Ingredienser

4 hoveder hjertesalat eller 1 cossalat
2 avocado, modne
300 g kyllingebryst
½ spsk rosmarin, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk olie
24 sorte oliven, kalamata
2 spsk græskarkerner, ristede

Dressing:
2 tsk Dijonsennep
1 spsk grov sennep
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk honning
1 dl olivenolie
salt
sort peber.

Sådan laver du kyllingesalat

Begynd med dressingen. Rør sennep med eddike og honning og pisk derefter olien langsomt i. Smag til med salt og peber.
Pluk salaten og skær avocado i grove stykker.
Skær kyllingen i tynde skiver og vend stykkerne sammen med rosmarin og hvidløg. Grill det på en varm grill i ca. 2-3 min.
Kom alle ingredienserne i en stor skål og vend det godt sammen med dressingen. Anret salaten i fire tallerkener eller i en skål.

Tip: Retten kan fint laves med gris, kalvekød eller skaldyr. Du kan også stege kyllingen på en pande.


Prøv også fiskefrikadeller med agurkesalat