Opskrift på fiskefrikadeller med agurkesalat
SPONSORERET indhold

Fiskefrikadeller med agurkesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavede fiskefrikadeller smager helt guddommeligt.

Af: Kenneth Hansen, Svinkløv Badehotel Foto: Line Thit Klein
16. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

800 g hakket torsk

15 g salt

1,5 dl mælk

1 dl piskefløde

2 æg

1 bundt purløg, finthakket

1 bundt dild, finthakket

2 skalotteløg, finthakket.


Agurkesalat

2 agurker

500 g salt

½ l eddike

½ l vand

½ kg sukker

2 blade frisk laurbær

5 g sorte peberkorn.

 

 

Tilbehør

Friskbagt rugbrød og grov remoulade

 

Sådan laver du frikadeller med agurkesalat

 

Rør den hakkede torsk sej med salt. Tilsæt mælk og fløde lidt efter lidt, og tilsæt æggene et ad gangen. Vend til sidst purløg, dild, og skalotteløg i.

Lad farsen hvile i 2 timer før du steger frikadellerne på en varm pande med smør.

 

Skær agurkerne i skiver, drys salt over dem og vend rundt så alle agurkerne er dækket af salt. Lad dem salte i 6 timer, hvorefter de udvandes til de er tilpas salte. Kog vand, sukker, eddike, laurbær og peber op og hæld lagen over agurkerne.

Lad dem trække i mindst 48 timer.

Prøv også sommersalat med røget makrel og rugkerner

Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/