Grillstegte asparges med sprød skinke
SPONSORERET indhold

Grillstegte asparges med sprød skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker lille snack at smide på grillen på en varm sommerdag.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
21. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

16 grønne asparges
8 tynde skiver tørret skinke
lidt olie til stegning/pensling

Sådan gør du:

Skær enderne af de grønne asparges, og rul en halv skive skinke stramt omkring hver asparges. Varm olien op i en pande eller grillpande, og steg ved mellem varme, til skinken er sprød og aspargesene er tilberedte – det tager ca. 10 minutter.

Server straks som en lille haps til et glas koldt hvidvin – de smager bedst mens de er varme.

Prøv også at grille dine asparges på den rigtige grill i haven, hvis vejret er til det. Husk blot at pensle dem med en lille smule olie, inden du lægger dem på.

PRØV OGSÅ: Dampede hvide asparges med sauce mousseline og rejer

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter