Gris
SPONSORERET indhold

Gris på spyd

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Enkel hverdagsmad med klassisk tilbehør.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
01. nov. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

400 g skinkesmåkød i tern
2 tsk olivenolie
salt, peber
knust hvidløg
1 spsk friskskåret
rosmarin eller 1-2
tsk tørret
4 bagekartofler
1 tsk olie
lidt chiliflager
eller paprika
2 hele hvidløg
½ bakke spæde
salater

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 225° varmluft og begynd med kartofler og hvidløg. Skær kartoflerne i halve, rids overfladen let, pensl dem med lidt olie og drys chili eller paprika samt salt og peber på. Skær hvidløgene i halve. Bag kartofler og hvidløg møre i ovnen 20-25 min.
Kom kødet i en skål, vend det med olie, salt, peber, hvidløg og rosmarin, før det fordeles på træspyd. Steg spiddene i en stor pande 8-10 minutter i alt og vend dem jævnligt. Server spiddene med bagte kartofler og hvidløg samt spæde salater ad libitum.
Tips: Du kan også lave retten med kylling, hvis du ikke er så vild med svinekød.
ENERGI PR. PERSON: 330 kcal, fedt 19%, protein 35%, kulhydrat 46%