salat
SPONSORERET indhold

Grøn ørredsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund og mættende salat med bønner, kikærter og røget fisk.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
01. nov. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

150 g kogte, grønne bønner
1 udkernet, grofthakket peberfrugt
½ flækket, udkernet agurk i skiver
1 dåse afdryppede kikærter
1 snittet rødløg
ca. 1 dl hakket mynte, dild og koriander
DRESSING:
saft af 1 citron
1 spsk vineddike
2 tsk olivenolie
2 tsk blå birkes
salt, peber
TILBEHØR:
150 g røget ørred
300 g groft brød

Sådan gør du:

Bland ingredienserne til salaten. Rør dressingen sammen og smag den godt til. Dryp dressingen over salaten, top med stykker af den røgede fisk og server med groft brød.

Tips: En skøn salat med masser af grove fibre, der mætter godt.

ENERGI PR. PERSON: 360 kcal, fedt 18%, protein 22%, kulhydrat 60%