SPONSORERET indhold
Grøn ørredsalat
Sund og mættende salat med bønner, kikærter og røget fisk.
4
Ingredienser
150 g kogte, grønne bønner
1 udkernet, grofthakket peberfrugt
½ flækket, udkernet agurk i skiver
1 dåse afdryppede kikærter
1 snittet rødløg
ca. 1 dl hakket mynte, dild og koriander
DRESSING:
saft af 1 citron
1 spsk vineddike
2 tsk olivenolie
2 tsk blå birkes
salt, peber
TILBEHØR:
150 g røget ørred
300 g groft brød
Sådan gør du:
Bland ingredienserne til salaten. Rør dressingen sammen og smag den godt til. Dryp dressingen over salaten, top med stykker af den røgede fisk og server med groft brød.
Tips: En skøn salat med masser af grove fibre, der mætter godt.
ENERGI PR. PERSON: 360 kcal, fedt 18%, protein 22%, kulhydrat 60%