Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Hindbærmuffins med nougat
Foto: Betina Hastoft

Hindbærmuffins med nougat - opskrift fra Hendes Verden

Hindbærmuffins med nougat

plate 12-14 stk.
printer Print

Grunddej:
150 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
1 dl mælk
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Fyld:
100 g hindbær
100 g blød nougat (læg den i køleskabet 1 time i forvejen, så den er fast)
Pynt:
50 g hindbær
1 spsk. vand
1 portion frosting
12-14 hele hindbær
citronmelisse
Frosting:
25 g blødt smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis

  1. Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel og bagepulver i. Vend hindbær og 1x1 cm tern af nougat i.
  2. Kom dejen i 12-14 muffinsforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  3. Kog de 50 g hindbær og vand op i en lille gryde 3-4 min., og rør til det bliver som marmelade. Afkøl. Rør frostingen sammen som beskrevet. Vend hindbærmassen i. Fordel den lyserøde frosting på muffinsene. Pynt med et helt hindbær og citronmelisse.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert