fuldkornsmuffins
SPONSORERET indhold

Hjemmebagte fuldkornsmuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker morgenmadsopskrifter, som du kan spise med god samvittighed.

Af: Vibeke Lehn og Lone Helleskov Foto: Andreas Wiking
05. nov. 2010 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

12,5 g gær
2,5 dl lunkent vand
1 tsk salt
1 tsk honning
1 tsk olivenolie
100 g groft fuldkornshvedemel
150 g hvedemel

Sådan gør du:

Rør 12,5 g gær (¼ pakke) ud i 2,5 dl lunkent vand sammen med 1 tsk salt, 1 tsk honning og 1 tsk olivenolie. Rør 100 g groft fuldkornshvedemel og 150 g hvedemel i dejen, rør den glat og lad den hæve 1 time. Fordel dejen ved hjælp af en ske i 8 slip-let muffinforme af papir, sæt dem i en kold ovn, tænd ovnen på 200° og bag dem ca. 40 minutter. Server de nybagte muffins med 100 g silkeskåret, mager skinke eller lufttørret mørbrad.

Energi pr. person:  250 kcal, fedt 9%, protein 18%, kulhydrat 73%.