
Hjemmelavede chokoladebarer
Design dine egne fine chokoladebarer med masser af farver. Find frysetørrede bær, nødder, lakrids og tørrede blomster frem fra skabet, og slip fantasien fri. Det er nemt og noget så hyggeligt. En opskrift af Maja Ambeck Vase.
Ingredienser
200 g Dulcey fra Valrhona
(eller din favorit)
50 g saltede peanuts
frysetørrede bær, nødder,
lakrids, tørrede blomster, salt m.m.
Sådan laver du chokoladebarer
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hak peanuts, og rør dem i den smeltede chokolade. Fordel massen i små, aflange forme (ca. 3,5 x 10), og pynt med frysetørrede bær, nødder, lakrids, tørrede blomster m.m.
SE OGSÅ: Sådan laver du hjemmelavet TWIX: Chokoladebarer med saltkaramel
Sæt formene i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet, og pak dem forsigtigt ind
i cellofan. Opbevar dem i køleskabet eller i et køligt rum indtil servering/foræring.
Tip
Brug gerne mousseringe uden bund eller kageforme af silikone, så får du nemt chokoladebarerne ud, når chokoladen er stivnet. Om formene er firkantede eller runde er ikke så vigtigt.