Hjemmelavet chokoladebar
SPONSORERET indhold

Hjemmelavede chokoladebarer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Design dine egne fine chokoladebarer med masser af farver. Find frysetørrede bær, nødder, lakrids og tørrede blomster frem fra skabet, og slip fantasien fri. Det er nemt og noget så hyggeligt. En opskrift af Maja Ambeck Vase.

Af: Redaktionen Foto: Maja Ambeck Vase
16. dec. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
6 små chokoladebarer | Total: en time

Ingredienser


200 g Dulcey fra Valrhona
(eller din favorit)
50 g saltede peanuts
frysetørrede bær, nødder,
lakrids, tørrede blomster, salt m.m.

Sådan laver du chokoladebarer

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hak peanuts, og rør dem i den smeltede ­chokolade. Fordel massen i små, aflange forme (ca. 3,5 x 10), og pynt med frysetørrede bær, nødder, lakrids, tørrede blomster m.m.

 

SE OGSÅ: Sådan laver du hjemmelavet TWIX: Chokoladebarer med saltkaramel

 

Sæt formene i køleskabet, indtil choko­laden er stivnet, og pak dem forsigtigt ind
i cellofan. Opbevar dem i køleskabet eller i et køligt rum indtil servering/foræring.