Hjertefocacciaer med rosmarin
SPONSORERET indhold

Hjertefocacciaer med rosmarin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusman
11. feb. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk.

Ingredienser

25 g gær
3 dl lunkent vand
100 g durumhvedemel
ca. 370 g italiensk hvedemel
1 tsk. salt
Fyld:
125 g frisk mozzarella
2 spsk. friskhakket rosmarin
salt, peber
Desuden:
1 sammenpisket æg til pensling
olivenolie og salt til pensling og drys
evt. stængler af rosmarin til pynt

  1. Udrør gæren i vandet, og tilsæt durumhvedemel og lidt af det almindelige hvedemel. Lad dejen forhæve tildækket 10 min. tilsæt salt og resten af melet. Lad dejen hæve tildækket 1 time et lunt sted.
  2. Del dejen i 16 stykker. rul dem tyndt ud, og form dem til hjerter, du kan også bruge en hjerteudstikker, hvis du har en. på de 8 af hjerterne fordeler du revet mozzarellaost og et drys rosmarin. Krydr også med lidt salt og peber. pensl kanterne med sammenpisket æg. Læg de andre hjerter over, og tryk kanterne godt sammen.
  3. Bag focacciahjerterne ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 16-20 min. tag dem ud, pensl dem med olivenolie, og krydr med salt. server dem varme. her har vi pyntet dem med friske stængler rosmarin.