salat
SPONSORERET indhold

Hjertesalat, blåbær og gedeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Delikat salat med bær, gedeost og masser af farve og smag.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nielsen
15. mar. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 små hjertesalat plukket i enkelte blade
1 bakke blåbær
300 g croutoner
75 g gedeost
Kviste af persille, dild og purløg

Honningristede valnøddekerner:
25 g valnøddekerner
1 spsk honning

Sådan gør du:

Pluk salaten i enkelte blade, bland dem med bær, croutoner og stykker af gedeost samt urter.

Del valnøddekernerne i halve. Varm honningen i en lille pande, bland valnøddekernerne i og rist dem gyldne under omrøring. Bred nødderne på en tallerken, lad dem afkøle, før de drysses over salaten.

Rør dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten før serveringen.


Energi pr. person: 360 kcal., fedt 30%, protein 15 %, kulhydrat 55%