Hønsesalat på sprøde bruschetta
SPONSORERET indhold

Hønsesalat på sprøde bruschetta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

11. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

10 grønne asparges
3 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche 18 %
1 tsk. dijonsennep
1/4 tsk. sukker
2 tsk. citronsaft
200 g koldt kyllingekød i mindre stykker
salt, peber
1 stilk bladselleri i små tern
8 skiver flute
1 fed hvidløg
Pynt:
hakket persille og evt. oliven i skiver

  1. Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2 cm stykker, og kog dem 3 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte.
  2. Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, sukker og citronsaft sammen. Vend asparges og kyllingekød i. Smag til med salt og peber. Vend bladselleritern i.
  3. Rist fluteskiverne, og gnid dem med hvidløgsfeddet. Fordel hønsesalaten over eller server den i en skål. Pynt med persille og evt. oliven.