SPONSORERET indhold
Hønsesalat på sprøde bruschetta
4 pers.
Ingredienser
10 grønne asparges
3 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche 18 %
1 tsk. dijonsennep
1/4 tsk. sukker
2 tsk. citronsaft
200 g koldt kyllingekød i mindre stykker
salt, peber
1 stilk bladselleri i små tern
8 skiver flute
1 fed hvidløg
Pynt:
hakket persille og evt. oliven i skiver
- Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2 cm stykker, og kog dem 3 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte.
- Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, sukker og citronsaft sammen. Vend asparges og kyllingekød i. Smag til med salt og peber. Vend bladselleritern i.
- Rist fluteskiverne, og gnid dem med hvidløgsfeddet. Fordel hønsesalaten over eller server den i en skål. Pynt med persille og evt. oliven.