Nem paella i ovn
Foto: Betina Hastoft Hurtig paella med fisk og edamamebønner.

Paeela i ovn

Hurtig paella med fisk

Nem og lækker paella med fisk - denne paella er hurtigt lavet og du kan lave den i ovnen. Se her, hvordan du gør:

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 45 minutter
plate Hurtig paella med fisk til 4 personer

1 fed hvidløg
1 porre
2 bøftomater
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
250 g paellaris
1 nip safran
2 tsk. stærk paprika
1 citron
6-7 dl vand
salt og peber
600 g knurhanefilet eller anden fast fiskefilet
400 g edamamebønner
1 bundt bredbladet persille

Tilbehør: 1 citron

Sådan laver du hurtig paella med fisk

1. Tænd ovnen på 200 gr.

2. Pil og hak hvidløg. Skyl og rens porren. Snit den fint. Skyl og skær tomaten i kvarter.

3. Smelt smør og olie i en gryde. Svits hvidløg og porre. Kom risene i gryden, og svits med, til de bliver klare. Kom tomatbådene i gryden sammen med safran, paprika og saften af 1 citron. Hæld vand i gryden, og rør godt rundt. Læg låg på, og lad det simrekoge i 15-20 min. Hold øje med, at gryden ikke koger tør, i så fald tilsæt lidt mere vand. Krydr fisken med salt og peber.

4. Læg fisken ovenpå risen sammen med edamamebønner. Læg låg igen på gryden, og sæt den i ovnen i 8-10 minutter.

5. Skyl og hak persillen, og drys den over den færdige ret. Server paella og fisk med citronbåde.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

TIP

Du kan tilsætte tigerrejer til gryden, et par minutter inden du tager retten ud af ovnen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Nem aftensmad og Hovedret