Hvide mini-sarah bernhardt med hindbærtrøffel
SPONSORERET indhold

Hvide mini-sarah bernhardt med hindbærtrøffel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvide mini-sarah bernhardt - det lyder vel nok lækkert!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
03. jul. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
20-25 stk.

Ingredienser

Hvide mini-sarah bernhardt med hindbærtrøffel
½ portion makronmasse (se opskrift på makroner med fyld herunder)
½ portion hindbærtrøffel (se opskrift på makroner med fyld herunder)
200 g hvid chokolade

  1. Bag makronerne som beskrevet, men brug en stor tsk. i stedet for spsk. Du kan også sprøjte dem ud med en kagesprøjtepose og en glat tylle. Bag kagerne som beskrevet, men kun ca. 1¼ time. Afkøl makronerne.
  2. Fordel trøffelmassen over makronbundene i små toppe. Stil dem i fryseren 1 time.
  3. Hak og smelt den hvide chokolade. Hold fast i makronen, og dyp hurtigt trøffelmassen i chokoladen. Stil kagen på bagepapir. Drys lidt frysetørrede hindbær over. Lad chokoladen stivne. Opbevar kagerne i køleskab.