SPONSORERET indhold
Italiensk klassiker
Intet passer så godt til pasta som svampe og parmaskinke.
4
Ingredienser
350 g fuldkornsspaghetti
1 spsk olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
1 fintsnittet porre
1 snittet courgette
200 g blandede svampe
salt, peber
estragon eller lidt salvie
citronskal og -saft
100 g parmaskinke
1 bakke babysalater
citronsaft
300 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, afdryp og hold den varm.
Varm olien i en stor sauterepande og svits hvidløg, porre og courgette samt svampe heri i 3 min. under omrøring. Krydr med salt, peber, estragon samt lidt fintskåret citronskal og -saft.
Vend pastaen med svampefyldet og server med parmaskinke og salater dryppet med citronsaft og groft brød.