pasta
SPONSORERET indhold

Italiensk klassiker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Intet passer så godt til pasta som svampe og parmaskinke.

Af: Vibeke Lehn
31. maj. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

350 g fuldkornsspaghetti
1 spsk olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
1 fintsnittet porre
1 snittet courgette
200 g blandede svampe
salt, peber
estragon eller lidt salvie
citronskal og -saft
100 g parmaskinke
1 bakke babysalater
citronsaft
300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, afdryp og hold den varm.
Varm olien i en stor sauterepande og svits hvidløg, porre og courgette samt svampe heri i 3 min. under omrøring. Krydr med salt, peber, estragon samt lidt fintskåret citronskal og -saft.
Vend pastaen med svampefyldet og server med parmaskinke og salater dryppet med citronsaft og groft brød.