Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Japansk panerede skinkeschnitzler
Foto: Mikkel Adsbøl

Japansk panerede skinkeschnitzler - opskrift fra Hendes Verden

Japansk panerede skinkeschnitzler

4 personer
Print

4 skinkeschnitzler
1 sammenpisket æg
2 spsk. sojasauce
1 spsk. friskreven ingefær
3 dl pankorasp (brug alternativt alm. rasp)
1 tsk. salt
peber
2 spsk. olivenolie
25 g smør
Tilbehør:
ris, sojasauce, dampede grønne asparges dryppet med mild sesamolie og citronsaft eller olivenolie.

  1. Vend schnitzlerne i sammenpisket æg med sojasauce og ingefær. Vend dem herefter i rasp blandet med salt og peber. Varm olie og smør op på en pande, til smørret er afbruset. Brun først schnitzlerne på hver side, og steg dem herefter ca. 3 min. på hver side ved jævn varme.
  2. Server schnitzlerne med det foreslåede tilbehør.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Japansk mad, Schnitzel, Aftensmad, Svin, Svinekotelet og Hovedret