Kålpølser med gammeldags hvidkål

Kålpølser med gammeldags hvidkål - opskrift fra Hendes Verden

Kålpølser med gammeldags hvidkål

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

8 sønderjyske kålpølser
Gammeldags hvidkål:
1 kg hvidkål
2 dl piskefløde
1 tsk. revet muskat
salt og hvid peber
Pynt: frisk timian
Tilbehør: sennep og rugbrød

  1. Skær kålen i grove stykker uden stok. Kog kålen i letsaltet vand i en gryde ca. 10 min. Tag kålen op med hulske, og lad den dryppe af på et klæde. Hak kålen fint i en foodprocessor (tilsæt lidt fløde, så går det nemmere).
  2. Kom kål og fløde i en gryde, og kog det ca. 5 min. Smag til med muskat, salt og hvid peber.
  3. Steg pølserne på en pande over svag varme, til de er brune på alle sider (tjek tilberedning på emballagen).
  4. Pynt retten med frisk timian, og spis pølserne til den gammeldags hvidkål med sennep og rugbrød.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hvidkål, Svin, Dansk mad og Hovedret