Kålsalat med kokos, chili, ingefær og cashewnødder
SPONSORERET indhold

Kålsalat med kokos, chili, ingefær og cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En frisk og krydret salat.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
08. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

½ spidskål eller ¼ hvidkål
2-3 klementiner
½ chili
1 citron, saften heraf
1 spsk rørsukker
1 spsk revet frisk ingefær
2-3 spsk soja, f.eks. tamarind
1-1½ dl cashewnødder, grofthakkede
1-1½ dl kokoschips/flager
½ dl purløg, finthakket

Sådan gør du:

Snit kålen i tynde strimler.

Pil klementinerne, og skær dem i mindre stykker. Halvér chilien, og fjern kernerne. Hak chilien fint.

Pres saften af citronen, og rør citronsaft sammen med sukker, ingefær og soja. Rist cashewnødder og kokos på en tør pande, og drys med lidt salt.

Bland snittet spidskål sammen med dressingen og ca. 1½ tsk. hakket chili efter smag og behag.

Anret det på et fad, og drys med klementinstykker, cashewnødder, kokoschips og purløg.

PRØV OGSÅ: Laks med sprød topping og krydderurter