kalv, salat
SPONSORERET indhold

Kalv & lun salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker gæstemad.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nielsen
01. jan. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

450 g kalvecuvette
salt, peber
2-3 fed knust hvidløg
1 god håndfuld timian
lidt vand eller bouillon
1 spsk smør
125 g grønne bønner
125 groft snittede snittebønner
250 g kogte, små hvide bønner og hestebønner
1 bakke babyspinat
100 g feta 5%
300 g fuldkornsbrø

Sådan gør du:

Rids fedtkanten på kødet. Gnid det med salt, peber, knust hvidløg og masser af timian og læg det i en lille bradepande. Sæt kødet i ovnen ved 225° i 10 min., dæmp varmen til 160°, hæld ca. 1 dl vand ved og steg videre 20 min. Hæld stegeskyen fra og dæk kødet med folie. Blancher de to slags bønner i kogende letsaltet vand 4 min., afdryp dem. Smelt smørret i en stor sauterpande, kom alle bønner i og tilsæt stegeskyen fra kødet. Varm det hele igennem, og vend spinaten i til sidst. Server kødet i skiver med brød og lun salat, der drysses med feta.