Kalv
SPONSORERET indhold

Kalveescalopes & stegte tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kalvefilet med sundt tilbehør.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
01. nov. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 kalveescalopes a 100 g
salt, peber
basilikumblade
2 tsk olie
lidt balsamico
1 bakke cherrytomater i halve, ca. 300 g
1-2 spsk groftreven skal af øko-citron
BØNNESALAT:
1 dåse skyllede, afdryppede kidneybeans
150 g grønne bønner
¼ blomkål i buketter
1 snittet rødløg
2 tsk olie
1 spsk balsamico
200 g groft brød

Sådan gør du:

Bank kalvekødet fladt ud med bagsiden af hånden, drys salt og peber på og læg masser af basilikum på kødet, før det foldes sammen og fæstes med en tandstikker. Varm olien i en pande og steg kødet 5-6 minutter på hver side, dryp lidt balsamico over, tag kødet op, hold det varmt og kom alle tomaterne i panden med citronskal og steg dem under omrøring 4-5 minutter. Smag til med salt og peber. Bland ingredienserne til salaten med olivenolie og balsamico, smag til med salt og peber. Server kalvekødet med de stegte tomater, salat og groft brød.

ENERGI PR. PERSON: 510 kcal, fedt 20%, protein 34%, kulhydrat 46%