SPONSORERET indhold
Karry-gulerod-suppe med hvidløgscroutoner
Nem mad, der varmer og gør godt!
4 personer
Ingredienser
1 stort løg
400 g
gulerødder
olie
1 spsk. karry
1 l vand
1 dl røde linser
citronsaft el. eddike
salt og peber
2 stilke bladselleri
4 skiver rustikt brød
1-2 fed hvidløg
- Hak det pillede løg, og skær de skrællede gulerødder i skiver. Svits begge dele i lidt olie i 5 min. Tilsæt karry, vand og skyllede linser, og kog suppen ca. 20 min.
- Kør den igennem med stavblenderen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Lige inden servering tilsættes skyllet og fint snittet bladselleri. Rist brødet på begge sider, og gnid med gennemskåret hvidløg. Skær det i bjælker, og server sammen med suppen.