Karry-gulerod-suppe med hvidløgscroutoner

Karry-gulerod-suppe med hvidløgscroutoner - opskrift fra Hendes Verden

Karry-gulerod-suppe med hvidløgscroutoner

Nem mad, der varmer og gør godt!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

1 stort løg
400 g
gulerødder
olie
1 spsk. karry
1 l vand
1 dl røde linser
citronsaft el. eddike
salt og peber
2 stilke bladselleri
4 skiver rustikt brød
1-2 fed hvidløg

  1. Hak det pillede løg, og skær de skrællede gulerødder i skiver. Svits begge dele i lidt olie i 5 min. Tilsæt karry, vand og skyllede linser, og kog suppen ca. 20 min.
  2. Kør den igennem med stavblenderen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Lige inden servering tilsættes skyllet og fint snittet bladselleri. Rist brødet på begge sider, og gnid med gennemskåret hvidløg. Skær det i bjælker, og server sammen med suppen.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Karrysuppe, Gulerodssuppe, Aftensmad, Sund aftensmad og Kalorielet