Karry-gulerod-suppe med hvidløgscroutoner
SPONSORERET indhold

Karry-gulerod-suppe med hvidløgscroutoner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem mad, der varmer og gør godt!

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 stort løg
400 g
gulerødder
olie
1 spsk. karry
1 l vand
1 dl røde linser
citronsaft el. eddike
salt og peber
2 stilke bladselleri
4 skiver rustikt brød
1-2 fed hvidløg

  1. Hak det pillede løg, og skær de skrællede gulerødder i skiver. Svits begge dele i lidt olie i 5 min. Tilsæt karry, vand og skyllede linser, og kog suppen ca. 20 min.
  2. Kør den igennem med stavblenderen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Lige inden servering tilsættes skyllet og fint snittet bladselleri. Rist brødet på begge sider, og gnid med gennemskåret hvidløg. Skær det i bjælker, og server sammen med suppen.