Kartoffelsalat med spegeskinke
SPONSORERET indhold

Kartoffelsalat med spegeskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En herlig og nem salat, som snildt kan bruges som både tilbehør til aftensmaden og som en let frokostanretning.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
04. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

75 g spæde salater
1 kg små, nye kogte og afkølede kartofler
250 g cherrytomater, gerne både røde og gule
½ agurk
150 g spegeskinke
2 spsk. kapers
evt. 1 dl rugbrødschips
Dressing:
4 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
1 tsk. dijonsennep
salt, peber

  1. Skyl den spæde salat grundigt, og afdryp den godt. Vend salat, kartofler, halve cherrytomater og agurk i tern i.
  2. Pisk dressingen sammen, og vend den i. Fordel spegeskinke, kapers og evt. rugbrødschips over.