sund salat med kikærter
SPONSORERET indhold

Kikærter med broccoli og feta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Superenkel salat, der er skøn som sideret til alle slags fisk og kød. Den er også helt perfekt som selvstændig frokostret eller et let aftensmåltid.

Af: Louise Bruun, Jerk W. Langer og Susanne Knutzen Foto: Andreas Wiking
23. jan. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 dl kikærter
½ broccoli fintsnittet
100 g gedefeta smuldret
1 håndfuld mandler
Dressing:
3 cm ingefær (fintrevet)
1 fed hvidløg fintrevet
5 spsk olivenolie
saft af 1 citron
havsalt

Sådan gør du:

Læg kikærter i blød natten over. Hæld vandet fra næste dag, og kog dem 1 time i friskt vand. Skær stokken af broccolien, og gem den. Den har fantastisk smag, så skær siderne af den, og brug den til snacks eller gnavegrønt til ungerne – på den måde begrænser du også dit madspild. Broccolihovedet kan køres på en foodprocessor, ellers hak det fint med en kniv. Vend kikærter, broccoli, feta og mandler sammen. Riv ingefær og hvidløg fint, og rør det sammen med olie, citronsaft og salt. Hæld dressingen over salaten, og vend den godt rundt.

Opskriften er fra bogen Super 5:2