Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

amarantgrød med kokos
Foto: Sara Galbiati & Derya Turgut

amarantgrød med kokos

Kokosamarantgrød

Amarant er en overset afgrøde. Det er ærgerligt, for urten er næringsrig og glutenfri, og frøene smager godt.

plate 4
printer Print

125 g amarant (skyllet og udblødt i vand natten over eller i 8 timer)
½ dåse kokosmælk
1 knsp uraffineret flagesalt
1 tsk honning
topping af bær, frugter eller tørrede frugter

Sådan gør du: Opvarm den udblødte amarant med kokosmælken i en gryde. Rør jævnligt, og lad den simre cirka 15-20 minutter under låg. Smag til med salt og honning, og server den med din yndlingstopping.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund morgenmad og Morgenmad