kold jordbærsuppe
SPONSORERET indhold

Kold jordbærsuppe med kokoschips

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smag af sommer.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
08. jul. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

750 g nippede jordbær

Sirup:
1 dl vand
1 dl rørsukker
½ stang vanilje lidt limeskal evt. limesaft
10 g kokoschips
rød skovsyre eller mynte

Sådan gør du: Kog vand, sukker, vaniljestang og lime til en sirupsagtig konsistens. Fisk vaniljestang og limeskal op, og afkøl siruppen. Blend jordbærrene med sukkersiruppen til en ensartet masse. Smag evt. til med lidt limesaft. Sæt suppen koldt til serveringen, hvor den toppes med kokosflager og rød skovsyre eller mynte.

Energi pr. person: 170 kcal, fedt 11%, protein 4%, kulhydrat 85%