Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

lam på grilen
Foto: Nicolai Mørk

lam på grilen

Koteletter med ingefæryoghurt & tabbouleh

Spicy lam på menuen

plate 4
printer Print

8 lammekoteletter
2 tsk olivenolie
1-2 spsk røget chili-lime-rub

Ingefæryoghurt:
1 bæger græsk yoghurt
1 fed knust hvidløg
1 spsk friskreven ingefær
lidt honning

Tabbouleh:
1 lille blomkålshoved
150 g friskbælgede ærter
2 spsk fintskåret mynte
1 fed knust hvidløg
2 tsk olivenolie
1 spsk citronsaft
salt, peber

friske ærteskud
4 arabiske brød

Sådan gør du:

Pensl kødet med olie, og gnid det med den røgede chili-lime-rub. Grill kødet over gode gløder et par minutter på hver side.
Rør og smag yoghurten til med hvidløg, ingefær og honning samt salt og peber.
Riv blomkålen, bland, og smag den til med alle de øvrige ingredienser. Server salaten til kødet med ingefæryoghurt og lune arabiske brød.

Energi pr. person: 420 kcal, fedt 30%, protein 33%, kulhydrat 37

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad