Krydret farsruller på spyd med salsa
SPONSORERET indhold

Krydret farsruller på spyd med salsa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
03. okt. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Fars:
1 portion grundfars
2 spsk. tomatpure
1 fed hvidløg
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stærk karry
1 spsk. olie
10 træspyd
Salsa:
4 bøftomater
½ agurk
½ rødløg
skal fra 1 usprøjtet lime
1 spsk. limesaft
2 spsk. olivenolie
1 lille bundt mynte
salt og peber
Grundfars:
1 dl couscous
1 dl bouillon
500 g hakket svine- og kalvekød
1 lille løg
1 dl letmælk
1 æg
2 spsk. hvedemel
salt og peber
fedtstof til stegning
Tilbehør:
4 flade tyrkiske brød

  1. Bland grundfarsen med tomatpure, fintrevet hvidløg, koriander, spidskommen og karry. Form 10 aflange frikadeller, og steg dem på panden i olie. Stik frikadellerne på spyd.
  2. Skær tomaterne i kvarter, og fjern kernerne (kom dem i en si over en skål, så saften bevares). Skær tomatkødet i tern. Flæk agurken, og kom kernerne i sien sammen med tomatkerner. Skær agurken i små tern. Hak løget fint. Bland tomat, agurk og løg i en skål. Pisk limeskal og -saft, olie og saften fra tomat og agurk med hakket mynte, og hæld det over salsaen. Krydr med salt og peber.
  3. Spis de krydrede frikadeller med salsa og tyrkiske brød.