Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Krydret kotelet & slaw

Koteletter med coleslaw er hverdagsmad med friskt tilbehør.

4
Print

4 svinekoteletter a 125 g
salt, peber
1 spsk olie
1-2 tsk karry

Æble-fennikel-slaw:
2-3 fennikler
1-2 æbler
1 bdt. snittede forårsløg

Dressing:
1 spsk mayonnaise
2-3 spsk yoghurt
1 spsk dijonsennep m. honning
2 spsk ristede, saltede græs­karkerner
persille eller koriander

300 g kogte ris

Sådan gør du:

Drys salt og peber på kødet. Varm olie og karry i en stor pande, og brun koteletterne i 1 minut på hver side. Dæmp herefter varmen, og steg dem færdige i ca. 3 minutter på hver side.

Snit fennikel og æbler fint, og bland dem med halvdelen af forårsløgene. Rør dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber, før den vendes med salaten, der drysses med resterende forårs- løg, græskarkerner og lidt persille eller koriander.

Tilbered risene, og server dem til.

Energi pr. person: 600 kcal, fedt 30%, protein 22%, kulhydrat 48%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Coleslaw