Kylling
SPONSORERET indhold

Kylling i wok

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hurtig og sund wokmad med et orientalsk strejf.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
01. nov. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

400 g kyllingeinderfilet
2 tsk olie
2 tsk karry
2 fed hvidløg
1-2 courgetter i lidt grove stykker
salt, peber
1 bakke sukkerærter
evt. lidt bouillon
2 spsk oystersauce
koriander
lime
400 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

  1. Sæt vand over og kog nudlerne.
  2. Dup kyllingekødet let, del evt. større stykker.
  3. Varm olien i en wok og svits karryen let heri med hvidløgene.
  4. Kom kyllingekød og courgetter i panden og steg det hele under omrøring ca. 6 minutter.
  5. Drys salt og peber på.
  6. Snit evt. sukkerærterne igennem på langs og kom dem i wokken sammen med lidt bouillon og oystersauce.

Steg yderligere et par minutter og server med koriander og lime samt nudler.

Tips: Skal det være ekstra nemt, så køb en pose frisk wokblanding i dit supermarked.

ENERGI PR. PERSON: 580 kcal, fedt 20%, protein 24%, kulhydrat 56%

6 GODE RÅD TIL DET SLANKE KØKKEN

1. Husk, at smagsgivere som citron- og limesaft og krydderurter ikke tæller i kalorieregnskabet.

2. Krydderier som frisk chili, hvidløg og ingefær sætter gang i forbrændingen og giver samtidig masser af smag.

3. De grove fibre og gode kulhydrater fra brød, bælgfrugter og ris giver maven noget at arbejde med og holder blodsukkeret stabilt.

4. Sørg for at have et godt basislager af flåede tomater, pasta, linser og bønner.

5. Magre proteinholdige fødevarer som lyst fjerkræ, fisk, linser, bønner, kikærter og fuldkornsprodukter booster din forbrænding.

6. Mangler du smag, så brug lidt tørrede krydderurter eller krydderier.