SPONSORERET indhold
Sprød kylling med agurkesalat
Nem aftensmad på 25 minutter: Prøv den sprøde kylling, der serveres med en frisk agurkesalat.
2 personer |
Total: 25 min
Ingredienser
400 g små kartofler
Salt
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket dild
Kylling:
2 kyllingebryster
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
Agurkesalat:
1 salatløg
1 agurk
Saften fra 1 citron
2 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. flydende honning
1 spsk. hakket dild
Salt og peber
Evt. salat
Næringsindhold
-
Energi pr. person:494 Kcal
-
Fedt:33 %
-
Protein:31 %
-
Kulhydrat:36 %
Sådan gør du
- Skyl eller skrub kartoflerne, og kom dem i kogende, saltet vand. Kog dem møre under låg i cirka 15-20 minutter.
- Dryp dem fri for vand, og vend dem med en smule olivenolie og hakket dild lige inden servering.
- Steg imens kyllingen i lidt olivenolie på en stor, varm pande.
- Drys med salt og peber, og steg, til de er gennemstegte.
- Tag kyllingen af panden. Snit salatløg i tynde skiver og agurk i både.
- Vend begge dele med citronsaft, eddike, flydende honning og hakket dild.
- Tilsæt salt og peber, og lad salaten trække indtil servering.
- Servér kyllingen med kogte kartofler og agurkesalat samt eventuelt en nem grøn salat.