TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Foto: Anders Schønnemann Find opskriften her.

Sprød kylling med agurkesalat

Nem aftensmad på 25 minutter: Prøv den sprøde kylling, der serveres med en frisk agurkesalat.

printer Print
clock 25 minutter
plate 2 personer

400 g små kartofler
Salt
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket dild

Kylling:

2 kyllingebryster
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Agurkesalat:

1 salatløg
1 agurk
Saften fra 1 citron
2 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. flydende honning
1 spsk. hakket dild
Salt og peber
Evt. salat

Energi pr. person:
494 Kcal
Fedt:
33 %
Protein:
31 %
Kulhydrant:
36 %

Sådan gør du

  1. Skyl eller skrub kartoflerne, og kom dem i kogende, saltet vand. Kog dem møre under låg i cirka 15-20 minutter.
  2. Dryp dem fri for vand, og vend dem med en smule olivenolie og hakket dild lige inden servering.
  3. Steg imens kyllingen i lidt olivenolie på en stor, varm pande.
  4. Drys med salt og peber, og steg, til de er gennemstegte.
  5. Tag kyllingen af panden. Snit salatløg i tynde skiver og agurk i både.
  6. Vend begge dele med citronsaft, eddike, flydende honning og hakket dild.
  7. Tilsæt salt og peber, og lad salaten trække indtil servering.
  8. Servér kyllingen med kogte kartofler og agurkesalat samt eventuelt en nem grøn salat.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Agurkesalat, Sund aftensmad og Hovedret