Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kyllinge bolognese
Foto: Mikkel Adsbøl

Kyllinge bolognese - opskrift fra Hendes Verden

Kyllinge bolognese

4 personer
Print

1 løg
1 stilk bladselleri
1 gulerod
1 spsk. olivenolie
50 g bacon i små tern
400 g hakket kylling
1 ds. flåede, hakkede tomater
1 dl bouillon
salt, peber
2 tsk. oregano
400 g pasta, f.eks. fuldkornsbånd
200 g cherrytomater
1 dl basilikumblade
Tilbehør:
friskrevet parmesan og blandet salat

  1. Hak løg, bladselleri og gulerod fint. Svits det i olie i en gryde.
  2. Tilsæt bacon og hakket kyllingekød, og svits det med, til det har skiftet farve.
  3. Tilsæt flåede tomater, bouillon, salt, peber og oregano. Kog saucen ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  5. Vend pastaen i kødsaucen, og server straks. Fordel halve cherrytomater og basilikum over pastaen.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Pastaretter, Nem aftensmad og Hovedret