Kyllingesalat med kartofler og agurk
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat med kartofler og agurk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne kyllingesalat er sund og hurtig at lave i en travl hverdag. Hvis du vil have mere power i din salat, kan du erstatte kartoflerne med kogte hvide bønner.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
16. aug. 2019 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

2 kyllingebryster
Salt og peber
400 g kogte kartofler
2 hjertesalater
8 radiser
1 agurk
1 bakke karse

Dressing:

1 dl kærnemælk
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. citronsaft
6-8 dråber Tabasco
Salt

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    449 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    36 %
  • Kulhydrat:
    44 %

Sådan gør du:

  1. Steg kyllingebrysterne i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
  2. Skær kartoflerne i mundrette stykker.
  3. Snit salaten i slanke både. Skær radiser i både. Lav tynde strimler af agurken, eller skær den i tynde skiver. Klip karsen.
  4. Rør en dressing af kærnemælk, mayonnaise og citron. Smag til med tabasco og salt. Drys gerne med en smule karse.
  5. Anret kylling, salat, agurk, radiser og karse på to tallerkener. Krydr med salt og peber, top med dressing og servér straks.

Anbefalet til dig