SPONSORERET indhold
Kyllingesalat med kartofler og agurk
Denne kyllingesalat er sund og hurtig at lave i en travl hverdag. Hvis du vil have mere power i din salat, kan du erstatte kartoflerne med kogte hvide bønner.
2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
2 kyllingebryster
Salt og peber
400 g kogte kartofler
2 hjertesalater
8 radiser
1 agurk
1 bakke karse
Dressing:
1 dl kærnemælk
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. citronsaft
6-8 dråber Tabasco
Salt
Næringsindhold
-
Energi pr. person:449 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:36 %
-
Kulhydrat:44 %
Sådan gør du:
- Steg kyllingebrysterne i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
- Skær kartoflerne i mundrette stykker.
- Snit salaten i slanke både. Skær radiser i både. Lav tynde strimler af agurken, eller skær den i tynde skiver. Klip karsen.
- Rør en dressing af kærnemælk, mayonnaise og citron. Smag til med tabasco og salt. Drys gerne med en smule karse.
- Anret kylling, salat, agurk, radiser og karse på to tallerkener. Krydr med salt og peber, top med dressing og servér straks.