SPONSORERET indhold
Lækker hindbærsorbet
4-6 personer
Ingredienser
200 g sukker
4 dl vand
2 spsk. citronsaft
500 g hindbær
1 1⁄2 pasteuriseret æggehvide,
svarer til 1 af de små bægre
3 spsk. flormelis
Pynt: hindbær og flødeskum
Tilbehør:
flødeskum eller vanilleis rørt til softice
- Kog en ufarvet sirup af sukker, vand og citronsaft. Kom hindbær i, og kog det sammen 2 min. Pres hindbærmassen gennem en sigte. Afkøl. Frys massen i ca. 2 timer.
- Miks isen igennem i foodprocessoren.
- Pisk æggehviderne stive. Pisk flormelis i til sej marengs. Vend marengsmassen i isen. Frys igen. Hvis du vælger at fryse sorbeten i en ismaskine, kan du komme marengsen i saften fra starten af indfrysningen. Server sorbeten med friske hindbær og flødeskum.