Lam
SPONSORERET indhold

Lammespid på tabboulh

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et måltid inspireret af Mellemøsten med masser af proteiner.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
03. maj. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

400 g lammesmåkød fra bov
1 spsk olivenolie
salt, peber
paprika
TABBOULEH:
2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende bouillon
1 spsk olivenolie
limesaft
2 fed knust hvidløg
1 bdt hakket persille
1 bdt fintskåret dild
1 håndfuld hakket mynte
25 g ristede pinjekerner
TILBEHØR:
300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Skær lammekødet tern, kom dem i en skål og vend dem med olie, salt, peber og paprika. Kom couscoussen i en skål, hæld kogende bouillon over, dæk skålen til, og lad grynene trække, til de har opsuget væden. Smag til med olie, limesaft, hvidløg og krydderurter samt salt, peber og pinjekerner. Sæt kødet på træspid og steg spiddene i en stor pande i 5 minutter på hver side. Server retten med brød.


Energi pr. person: 630 kcal, fedt 29%, protein 22%, kulhydrat 49%