Lasagne med friske tomater og peberfrugt
SPONSORERET indhold

Lasagne med friske tomater og peberfrugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engeltoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøll
21. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

400 g friske lasagneplader, evt. med groft mel
Fyld:
1 kg tomater
4 røde peberfrugter
325 g frisk mozzarella
1 potte basilikum
2 spsk. tørret oregano
300 g kogt skinke
salt og peber
Flødesauce:
2½ dl madlavningsfløde
35 g revet parmesan
½ tsk. muskatnød
salt og peber

  1. Hvis lasagnepladerne er købt tørrede, skal du lige tjekke, om de skal forkoges.
  2. Læg et lag lasagneplader i bunden af et ovnfast fad (ca. 23 x 23 cm), hvis den skal være høj og med flere lag som på billedet.
  3. Skær tomaterne i skiver og fordel 1⁄3 tomater i et lag på pastaen. Skær peberfrugterne i tern, og drys nogle af dem på.
  4. Fordel 1⁄3 af mozzarellaosten, basilikumblade, oregano, skinke, salt og peber. Læg et lag lasagneplader. Kom igen tomater, peberfrugt, mozzarella, basilikum, oregano og skinke på og et lille drys salt og peber. Gentag med endnu et lag, og brug de sidste tomater, mozzarella osv. Afslut med et lag lasagneplader.
  5. Bland alle ingredienserne til flødesaucen i en gryde, og varm det op under omrøring. Fjern det fra blusset, når det har kogt, og hæld saucen over lasagnen.
  6. Stil fadet i ovnen, og bag den ved 200 gr. i ca. 1 time. Dæk den undervejs med stanniol, så den ikke bliver for mørk.